Aanmelding Mantelzorgerwaardering 2018

Mantelzorgers hebben zorgen (om) een naaste met een chronische ziekte, beperking of andere zorgvraag. Deze zorgen maken vaak dat mantelzorgers minder goed voor zichzelf zorgen, minder sociale contacten hebben of toekomstplannen moeten wijzigen. Daarnaast geeft de zorg voor een naaste ook vaak veel voldoening en zorgt het ervoor dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen.

De gemeente Elburg wil mantelzorgers die zorgen voor iemand die binnen de gemeentegrenzen woont waarderen. Hiervoor dient u dit aanmeldformulier in zijn geheel in te vullen, te ondertekenen en retour te zenden naar onze organisatie. Dit geldt ook voor alle mantelzorgers die al in ons register zijn opgenomen en de toestemming nog niet retour hebben gezonden.

U kunt het aanmeldformulier printen, invullen/ondertekenen en inscannen/fotograferen. Dit bestand mag u mailen naar froukje.hempenius@wiel.nl. U mag het formulier ook zenden naar Stichting WIEL (lange wijden 33a, 8081 VS ELBURG).

Bent u niet in de gelegenheid om het formulier te printen, dan liggen er op ons kantoor voldoende exemplaren klaar. Deze kunt u onder het genot van een kop koffie/thee invullen en achterlaten.

Wilt u weten of u een zwaar belaste mantelzorger bent?
Klik dan op deze link:  zwaar-belast-of-niet Aan de hand van dit korte vragenlijstje kunt u onderzoeken in welke mate u belast bent.