Programmaboekje Jeanne d’Arc najaar 2017

Programmaboekje Jeanne d’Arc najaar 2017

Onze wijkontmoetingscentra vormen een belangrijke schakel tussen de burger en het belang van goede zorg- en welzijnsactiviteiten in uw buurt. In onze WOC’s staan de deuren dagelijks open voor iedereen die wil ontmoeten, een zinvolle dagbesteding zoekt, actief wil deelnemen of een bijdrage wil leveren aan een buurt waarin iedereen welkom is en kan meedoen!

WOC Jeanne d’Arc programmaboekje najaar 2017

Programma boekje WOC ‘t Huiken herfst/winter 2017

Samen leven

Wijkontmoetingscentrum ‘t Huiken is een ontmoetingsplek voor activiteiten, open inloop en vrijwilligerswerk. Bij het wijkontmoetingscentrum kunnen inwoners zich thuis voelen, elkaar ontmoeten en activeren. Naast een ruimte voor activiteiten kan er ook gebruik worden gemaakt van het ontmoetingsplein en de keuken van Kulturhus ‘t Huiken.

Wilt u het boekje graag geprint hebben? Neem dan contact met ons op!

Klik hier voor het nieuwe programmaboekje:

Alzheimer Trefpunt over gedrag bij dementie

Tijdens de bijeenkomst van Alzheimer Trefpunt Elburg op maandag 11 september (vanavond) is het onderwerp: Gedrag bij dementie
Psycholoog Milou Logtenberg van het Baken is deze avond gastspreker en zal informatie geven over dit onderwerp.
Tijdens deze avond wordt er gesproken over gedrag bij dementie, omgangsadviezen bij dementie en bij agressief gedrag.

Agressie is een veelvoorkomend onderwerp bij dementie. Wat kun je doen? Waar komt de agressie vandaag? En hoe gaan we ermee om? Antwoorden op deze vragen zullen centraal staan tijdens de bijeenkomst om 11 september.
Het Trefpunt is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Elke maand kunnen bezoekers in alle openheid met elkaar praten over een leven met dementie onder leiding van een deskundige gespreksleider.

Alzheimer Trefpunt Elburg wordt iedere tweede maandag van de maand gehouden in zaal 1 van ‘t Huiken, Lange Wijden 33, 8081 VS Elburg. De toegang is vrij.
Bezoekers zijn van harte welkom vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Froukje Hempenius, 0525 – 681212 of alzheimertrefpuntelburg@gmail.com

 

Nationale Sportweek 2017

Nationale Sportweek 2017!

 

Van 9 tot en met 17 september is het de 14e Nationale Sportweek, onderdeel van de Europese week van de Sport. Wij als Stichting WIEL hebben in samenwerking met verschillende sportverenigingen in de Gemeente Elburg momenten gevonden waarbij kinderen van de basisschool gratis mee mogen trainen. Je hoeft je van te voren niet op te geven en je kan je gewoon melden op de desbetreffende locatie.

Kijk in de bijgevoegde kalender om te kijken wat er wordt aangeboden tijdens de Nationale Sportweek en misschien vind jij tijdens deze week wel een nieuwe sport die je kan gaan beoefenen!

Bekijk hier het programma voor de Nationale Sportweek!