Wijkontmoetingscentra

Kulturhus ’t Huiken

Elburg

Het wijkontmoetingscentrum is een gezellige plek waar je verschillende activiteiten kunt doen. De vrijwilligers zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

BezoekerKulturhus het Huiken

Partners

Het wijkontmoetingscentrum is gevestigd in Kulturhus ‘t Huiken en wil plaats bieden aan alle inwoners van de gemeente Elburg. Door onderlinge afspraken, een veilige en open sfeer en een gevarieerd aanbod wordt er gezorgd dat er voor ieder wat wils is en dat het wijkontmoetingscentrum een prettige plek is om samen te komen.

Samenwerkingspartners hierin zijn;

12033090_1044700178897717_1677293117174315913_nBibliotheek Noord-Veluwe;

Wijkcomité Pal/Oostendorp;

Wijkcomité Oosthoek/Vrijheid;

Kulturhus ‘t Huiken;

Stichting WIEL.

Medewerker

Sinds februari 2016 is Margriet Nauta uitvoerend medewerker van het wijkontmoetingscentrum ‘t Huiken. Deelnemers, vrijwilligers en buurtbewoners kunnen met vragen en/of ideeën bij haar terecht.

Margriet Nauta
margriet.nauta@wiel.nl
06-27490172

Programmaboekje

Het WOC is altijd in beweging. Constant wordt er gewerkt aan nieuwe activiteiten. Voor een actueel overzicht kunt u kijken op

 www.facebook.com/wocthuiken

Het programmaboekje is tevens te downloaden via onderstaande knop of stuur een mail naar Margriet.

Jeanne d’Arc

‘t Harde

Het is erg leuk dat er zoveel betrokken en enthousiaste inwoners zijn die voor allerlei verschillende mensen activiteiten organiseren. Zo heb ik al deelgenomen aan een Facebook ochtend, een High/tea en bridgeavonden. Bijna elke keer ontmoet ik weer nieuwe mensen.

BezoekerWOC Jeanne d´Arc

Samenwerking

Wijkontmoetingscentrum (WOC) Jeanne d’Arc op ‘t Harde is ontstaan uit een samenwerking tussen verschillende partners. Hierdoor is het voor verschillende doelgroepen mogelijk om met elkaar in contact te komen.

De samenwerkende partners:

Financiering

Een belangrijke bijdrage wordt geleverd door het OranjeFonds. Zij financieren de kwartiermaker die in dienst is bij Stichting WIEL.

Vrijwilligers

De vrijwilligers van WOC Jeanne d’Arc worden getraind en begeleid, zodat zij een belangrijke rol kunnen spelen in het helpen van bezoekers en het ontplooien van (nieuwe) initiatieven. Wel blijft het de belangrijkste taak van de vrijwilligers om er ‘te zijn’ voor de bezoekers.

Activiteiten

Er worden veel verschillende activiteiten georganiseerd. Voor een actueel overzicht kunt u terecht op de facebookpagina:

 www.facebook.com/wijkontmoetingscentrum-Jeanne-dArc

Het programmaboekje is af te halen bij Hertog Willemweg 3 of te downloaden via de knop ‘programmaboekje’.