Louter lachende gezichten bij Elburg Springt!

Woensdag 27 augustus was het eindelijk zover, na maanden van voorbereiden was het tijd voor het grote kinderfeest van ‘Van Aperlo Verhuur’ om zijn 10-jarig jubileum te vieren.

Op een zonovergoten middag, wat best bijzonder genoemd mag worden gezien de afgelopen weken, hebben tussen de 500 en 800 kinderen zichtbaar genoten van de vele springkussens die waren neergezet door ‘Van Aperlo Verhuur’. Er was voor iedere leeftijd wel wat te doen: De grote Basejump, een sprong van 5 meter recht naar beneden, voor de echte bikkels, een wedstrijd op de paardenrace, een rodeostier, maar ook aan de kleintjes werd gedacht door onder andere de inzet van Snappy de Draak en een minihindernisbaan. De kinderen hebben de hele middag lekker gesprongen onder toeziend oog van de ruim aanwezige vrijwilligers, ouders en andere belangstellenden.

“Een mooiere middag hadden wij onszelf niet kunnen wensen, fantastisch dat er zoveel kinderen en ouders genieten van dit spektakel” aldus Aart van Aperlo, eigenaar van ‘Van Aperloo Verhuur’ en dus trotst feestvierder. Door een goede samenwerking met Stichting WIEL was het spektakel tot in de puntjes verzorgd. “Het was goed om te merken dat het voor ons, als WIEL, eigenlijk de gewoonste zaak in de wereld is om zo’n fantastische activiteit in co-productie te organiseren. Hieruit merk je echt dat we al jaren samenwerken” zegt een eveneens trotse Jan Willem Koopman.

Elburg Springt heeft de verwachtingen van menigeen overtroffen. Een combinatie van bewegen, springen, lachen, eten en drinken, maar vooral ook het super mooie weer heeft ervoor gezorgd dat Elburg Springt voor velen een geweldig einde was van een lange zomervakantie.

Kijk voor  een film op www.elburgspringt.nl.

Klik hier voor de foto’s.