Pietengym 2014 in Elburg!

Pietengym

 

Lijkt het jou leuk een echte hulppiet van Sinterklaas te worden? Dan is dit iets voor jou!

Op woensdag 19 november 2014 organiseert Stichting WIEL, i.s.m. gymnastiekvereniging SSS Elburg, voor de 2e keer groots PIETENGYMMEN . Deze pietengym is speciaal voor de jongste kinderen van alle basisscholen uit Elburg.

Wil jij leren hoe je een hulppiet kunt worden? Kom dan samen met de pieten van Sinterklaas een uur lang lekker gymmen. De pieten zullen je leren hoe je over grote en hoge daken moet lopen, hoe je door de schoorsteen moet glijden en hoe je het best zoveel mogelijk cadeautjes op elkaar kunt stapelen. Natuurlijk kan je ook genieten van lekkere pepernoten en Sinterklaasmuziek.

Durf jij het aan?

Lees meer

Sportieve 1e editie van Elburgs Kampioenschap Trefbal

Op vrijdagmiddag 24 oktober was het zover. De eerste editie van het Elburgs Kampioenschap Trefbal ging van start. Ruim 60 kinderen van groep 5 t/m 8 hebben gestreden voor deze titel.

Voor veel kinderen was de vrijdagmiddag in de herfstvakantie een actieve middag. Het enthousiasme spatte van de 60 deelnemers af, wat wilde iedereen graag winnen. In teams van 11 deelnemers werden er maar liefst 8 wedstrijden gespeeld. We speelden dit EK twee rondes.

Lees meer

EK Trefbal; doe jij mee?

Aanstaande vrijdag 24 oktober organiseert Stichting WIEL voor de eerste maal het ‘Elburgs Kampioenschap Trefbal’. De aanmeldingen zijn al flink binnen gestroomd, maar er is nog plek voor een paar deelnemers. Zit jij in groep 5 t/m 8 en heb je nog niets te doen, of vind je het super leuk om te trefballen, meld je dan nog aan!

Deelname is gratis! Meer informatie, zie onderstaande flyer!

Lees meer

Gewoon een dag Meedoen

Op zaterdag 11 oktober is er bij Kulturhus De Talter in Oldebroek van alles te doen op het gebied van sport, cultuur en andere vrijetijdsactiviteiten. Mensen die het soms moeilijk vinden om “Gewoon” mee te doen met dit soort activiteiten, kunnen deze ochtend kennismaken met verschillende vormen van vrijetijdsbesteding.

Lees meer

Rood gloeiende gezichtjes tijdens de Move It! 2014

Woensdag 17 september heeft de 4e editie van Move It! plaats gevonden. Uitvalsbasis van dit sportkennismakingsevent was korfbalvereniging KVE en voetbalvereniging ESC. Naast deze beide sportverenigingen waren ook volleybalvereniging EVV, basketbalvereniging GS Stars en taekwon-do school Martowirono van de partij.

Lees meer

Sportkennismakingsactiviteit Move It! | 17 september 2014

Na een lange zomervakantie zijn deze week weer de scholen in de gemeente Elburg begonnen en dat betekent ook dat voor Stichting WIEL het najaarsseizoen voor de deur staat. Ook dit jaar starten we weer, naast de uitgestelde regiofinale van het UWOON straatvoetbal, met alweer de vierde editie van het kennismakingsevenement Move It!

Lees meer

Update: UWOON straatvoetbal toernooi Regiofinale

Op woensdag 10 september 2014 is het (weer) zover, dan wordt de laatste speeldag van het UWOON straatvoetbal toernooi 2014 georganiseerd, de Regiofinale met teams uit Harderwijk, Elburg en Ermelo.  In totaal strijden 25 teams in drie categorieën om de titel ‘Beste straatvoetbalteam van de regio Noord Veluwe’.

Lees meer

Louter lachende gezichten bij Elburg Springt!

Woensdag 27 augustus was het eindelijk zover, na maanden van voorbereiden was het tijd voor het grote kinderfeest van ‘Van Aperlo Verhuur’ om zijn 10-jarig jubileum te vieren.

Op een zonovergoten middag, wat best bijzonder genoemd mag worden gezien de afgelopen weken, hebben tussen de 500 en 800 kinderen zichtbaar genoten van de vele springkussens die waren neergezet door ‘Van Aperlo Verhuur’. Er was voor iedere leeftijd wel wat te doen: De grote Basejump, een sprong van 5 meter recht naar beneden, voor de echte bikkels, een wedstrijd op de paardenrace, een rodeostier, maar ook aan de kleintjes werd gedacht door onder andere de inzet van Snappy de Draak en een minihindernisbaan. De kinderen hebben de hele middag lekker gesprongen onder toeziend oog van de ruim aanwezige vrijwilligers, ouders en andere belangstellenden.

Lees meer

Op bezoek bij Wilma gaat niet door op 20 augustus!

Wegens teveel afzeggingen, vanwege de zomervakantie gaat de activiteit van Wilma niet door. Op woensdag 3 september vindt de kinderactiviteit weer plaats in de Agnietenschool van 14.00 tot 17.00 uur.

Geslaagd BMX-event op ‘t Harde! (video)