Stichting WIEL vindt het belangrijk dat de inwoners van de gemeente Elburg voldoende bewegen. Om dit mogelijk te maken beschikt WIEL over een eigen ‘sport en spel uitleen’. U kunt, tegen een geringe vergoeding, een variëteit aan materialen huren om uw activiteit tot een bewegend succes te maken.

Of u nu gaat voor het Oudhollands pakket, de pannakooi of zomaar een aantal verschillende sport- en spelmaterialen, de ‘sport en spel uitleen’ biedt voor ieder, en voor elke gelegenheid, wat wils.

Pannakooi
Wilt u uw activiteit op een bijzondere manier opleuken, dan kunt u via WIEL een mobiele Pannakooi huren. Deze Pannakooi is voor maximaal 3 dagen achtereenvolgens te huren, waardoor deze ook zeer geschikt is voor meerdaagse evenementen als een sporttoernooi of een schoolkamp. De huurprijs van de Pannakooi is voor non-profit organisaties en particulieren uit de gemeente Elburg voor 2018 vastgesteld op €35,00.

Lenen van de materialen
Om de materialen te kunnen lenen, dient u een aantal kleine stappen te doorlopen.

  1. Via de materialencatalogus kunt u de gewenste materialen uitzoeken.
  2. Wij vragen u om de gekozen materialen op het daarvoor bestemde reserveringsformulier (incl. artikelnummer) over te nemen.
  3. Dit formulier kunt mailen naar tim.jansink@wiel.nl, inleveren bij Stichting WIEL of toesturen met het hiernaast geplaatste contactformulier.

Na ontvangst van uw reservering, zullen wij bekijken of uw materialen beschikbaar zijn voor de gewenste periode. Wij zullen vervolgens met u contact opnemen om de reservering definitief te maken.

Te downloaden documenten:


* let op: getoonde afbeeldingen in de catalogus kunnen, door veelvuldig gebruik, afwijken van de daadwerkelijk geleverde materialen. 

Plaats hier uw reservering:

 

Anti-Spam Filter